Friday, March 27, 2015

Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography

Recently wrapped up, this Jet Black BMW F82 M4 by ATT-Tec features some lightweight wheels and a series of aero upgrades. The wheels installed are made by OZ Ultraleggera, a lightweight solution which also enhances the looks of the M4.The Darth Vader blacked out look of this M4 is further improved by the lower stance, thanks to a set of Bilstein lowering springs.


The M4 also gets a carbon fiber front lip and a trunk lid, along with carbon ceramic brakes.


In its factory form, the BMW M4 is powered by a 3.0 liter BMW TwinPower Turbo engine developing 425 horsepower. The car can thus accelerate from 0-62mph (0-100km/h) in approximately 3.8 seconds with Launch Control.


Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Here are more photos of this “dark” M4, courtesy of C-Kraft Photography.


Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography


Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography


The article Jet Black BMW M4 Photoshoot By C-Kraft Photography appeared first on BMW BLOG




from Blogger http://ift.tt/1CUHT3h




No comments:

Post a Comment